PARTNERË

KUBALA Sp.z. është kompani e themeluar në vitin 1987. Rritja dinamike, produktet me cilësi të lartë dhe zbatimi i vazhdueshëm i zgjidhjeve inovative e bëjnë kompaninë lider në tregun ndërkombëtar të veglave të dorës për ndërtim. Për prodhimin e tyre përdoren lëndët e para më të mira, duke përfshirë çelik inoks rezistent ndaj acideve, të shënuar me simbolin “ROST FREI

Është prodhues lider i teknologjive të fiksimit të cilësisë më të lartë në fushën e ndërtimit në Europën Lindore dhe Qendrore. Te ne janë të pranishëm në treg me programin për thumba me kunja plastike dhe metalike; thumba; thumba goditje, vida për PVC, vida për gips; vida për mbulim çatie në tetë ngjyra, vida druri dhe një mori produktesh të tjera të cilësisë së lartë.

Ngjyra krijon mjedisin (ambientin), dhe CASATI krijon ngjyrën… është slogani me të cilin për herë të parë në treg në vitin 1935 CASATI u shfaq CASATI, dhe te ne përfaqësohet nga një gamë e gjerë produktesh me cilësi të lartë. Bojëra për lyerje të jashtme dhe të brendshme, smalt, sprej, bojë për mbrojtjen e drurit dhe shumë produkte të tjera.

BOLDRINI është një tjetër kompani e famshme nga Italia, e cila është prodhuese e njohur e furçave, rulave, veglave të dekorimit etj.

AMBROVIT është një kompani e njohur e sistemeve të fiksuesve dhe një kompani e konsoliduar, avantazhet e së cilës qëndrojnë në teknologji dhe cilësi.

DAKOTA ka më shumë se 3.000 produkte, të prodhuara kryesisht në Itali, si: sifone dhe produkte të tjera hidraulike, valvola, sisteme level up, etj.

ING LULI është një kompani që prodhon ngjitës pllakash, fino, suva, ngjitës silikoni, ngjitës fasade etj.

JUB është grupacioni më i njohur në sektorin e bojërave dhe dekorimeve të brendshme, por edhe hidroizolimit, mbrojtjes së drurit etj.