ПАРТНЕРИ

KUBALA Sp.z. е компанија основана 1987 година. Динамичниот раст, високиот квалитет на производите и тековното спроведување на иновативни решенија ја прават компанијата лидер на меѓународниот пазар на рачни алатки за градежништвото. За нивна изработка се користат најдобрите суровини, вклучително и нерѓосувачки челик отпорен на киселини, обележан со симболот “ ROST FREI

E водечки производител на најквалитетни технологии за прицврстување во областа на градежништвото во Источна и Централна Европа. Кај нас се присутни на пазарот со програмот за типли со пластична и метална игла; типли; ударни типли, завртки за пвц, завртки за гипс; завртки за кровопокривање во осум бои, завртки за дрво и ред други висококвалитетни производи.

Бојата ја создава околината (амбиентот),а CASATI ја создава бојата… е слоганот со кој за прв пат на пазарот во 1935 година се појави CASATI,а кај нас е застапен со широка палета на производи со врвен квалитет.Бои за надворешно и внатрешно боење, емајли, спрејови, боја за заштита на дрво и уште ред други производи.

BOLDRINI е уште една позната фирма од Италија, која е познат производител на четки, валјаци, алатки за декорација и сл

AMBROVIT е позната компанија  за системи за прицврстување и консолидирана компанија чии предности лежат во технологијата и квалитетот.

DAKOTA располага со повеќе од 3.000 производи, главно произведено во Италија како: сифони и други производи за водовод, вентили, левел ап системи и сл.

ING LULI е компанија коа произведува лепила за плочки, фугирни маси, малтери, силиконски лепила, фасадни лепила итн.

JUB е групацијата која е најпозната во секторот на внатрешни бои и декоратива, но и хидроизолација, заштита на дрво и сл.