Gips Imobilia Design

NA LEJONI TË KOMPLETOJMË PLANIN TUAJ

Ndërtimtari

Shitje me pakicë

Logjistikë

Pse duhet të na zgjidhni ne?

Lider në treg në fushën e ndërtimit dhe në përputhje me këtë disponon me kapacitet të plotë të burimeve njerëzore dhe materiale të nevojshme për të përmbushur kërkesat e klientëve tanë me një theks të veçantë në performancë.

PROJEKTE NDËRTIMI

Fasada të përfunduara, lyerje e brendshme

EKSPERTË

Inxhinierë ndërtimi, punëtorë magazinimi dhe ndërtimi

MAGAZINA

për logjistikë

PARKU I AUTOMJETEVE

për transport, pirunë

KËRKONI PRODUKTIN TUAJ

PYETJE? KOMENTE? NE JEMI KËTU PËR TË NDIHMUAR

PRODUKTET