следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gips Imobilia Design

 

Дозволете ни да го комплетираме вашиот план

 
 
 
 
 
 
 
 
Градежништво
 
 
 
 
Малопродажба
 
 
 
 
Логистика
 
 
 
 
 
 
 

Зошто да не одберете нас?

 
Лидер на пазарот во областа на градежништвото и соодветно на ова располага со целосен капацитет на човечки и материјални ресурси неопходни за да се исполнат барањата на нашите клиенти со посебен акцент на изведба
 

 
 
 
 
 
 
 

градежни проекти

 
Завршени фасади, внатрешни бојадисувања
 
 
 
 
 
 
 
 

експерти

 
Градежни инженери, магацински и градежни работници
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Магацини

 
За логистика
 
 
 
 
 
 
 
 
 

возен парк

 
За транспорт, виљушкари
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Побарајте го вашиот производ

 
 
 
 
 
 
Прашања? Коментари? Ние сме тука за да помогнеме!
 
 
 
 
 
 
 
 

Производи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Follow @gipsimobilia.mk on Instagram