Na ndiq

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gips Imobilia Design

 

NA LEJONI TË KOMPLETOJMË PLANIN TUAJ

 
 
 
 
 
 
 
 
Ndërtimtari
 
 
 
 
Shitje me pakicë
 
 
 
 
Logjistika
 
 
 
 
 
 
 

PËRSE DUHET TË NA ZGJIDHNI NE?

 
Lider në treg në fushën e ndërtimit dhe në përputhje me rrethanat ka kapacitetin e plotë të burimeve njerëzore dhe materiale të nevojshme për të përmbushur kërkesat e klientëve tanë me theks të veçantë në performancën
 

 
 
 
 
 
 
 

PROJEKTE NDËRTIMI

 
Fasada përfundimtare, lyerje të brendshme me bojë
 
 
 
 
 
 
 
 

EKSPERTË

 
Inxhinierë ndërtimi, punëtorë magazine dhe ndërtimi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MAGAZINA

 
Për logjistikën
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PARKU I AUTOMJETEVE

 
Për transport, pirunë
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kërkoni produktin tuaj

 
 
 
 
 
 
Pyetje? Komente? Ne jemi këtu për të ndihmuar!
 
 
 
 
 
 
 
 

Produktet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Follow @gipsimobilia.mk on Instagram