следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUPOL bio apnena
 
 
 
 

JUPOL bio apnena

 

Природна внатрешна боја

Jupol bio apnena notranja barva е боја, направена врз база на гасена вар –природна суровина која овозможува голема порозност на завршниот слојод боја и со тоа висока пареопропусност. Се употребува за заштита на споменици, на станбени површини, а осбено за декоративна заштита на ѕидни и тавански површини во простории со постојано присуство на делумно влажен воздух.

Својства
  • моќен дезинфекциски ефект, природно фунгицидно и бактерицидно дејство;
  • едноставно се нанесува;
  • висока пареопропусност;
  • исклучително мала содржина на лесно испарувачки органски материи;
  • бела боја.