следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUPOL Amikol
 
 
 
 

JUPOL Amikol

 

Латекс боја со ефикасна заштита против мувла

Amikol е боја со ефикасна заштита на филмот против мувла. Се употребува за боење на оние површини на кои поради макро и микро климатските услови, очекуваме појава и развојна ѕидна мувла.

Својства
  • боја за многу оптоварени внатрешни ѕидни површини склони кон заразување со мувла, во фурни, простории за флаширање на пијалоци, здравствени простории ...
  • се одликува со добра пареопропусност;
  • висока перивост;
  • без мирис.