следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Jubosil Hydrophob
 
 
 
 

Jubosil Hydrophob

 

Водоодбивен безбоен силиконски премаз

Jubosil hydrophob е безбојно импрегнациско средство. Поради добрата импрегнација на порозните минерални подлоги, ја зголемува односно подобрува нивната водоодбивност, со што ги заштитува од излачување на соли и хемиска корозија, а ги штити и од појава на ѕидни алги и мувла.

Својства
  • добра пенетрација во порозни минерални подлоги;
  • ја штити површината од излачување на соли и хемиска корозија;
  • ја штити површината од појава на ѕидни алги и мувла;
  • ја зголемува отпорноста од замрзнување;
  • безбоен премаз.