следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBOSAN C120
 
 
 
 

JUBOSAN C120

 

Груб репрофилирачки малтер

Сé позачестените потреби за обновување и обновување на старите бетонски површини, само со навремена корективна заштита на истите, може да се спречи развојот на оштетувањата, и со тоа да се заштити бетонската конструкција. За таа цел, ние во JUB, произведовме 3К систем за оптимални санациски решенија за неструктурни решенија и подобрување на квалитетот на новата изградба на бетонски површини.

JUBOSAN C120 е наменет за санација на оштетен бетон и малтер: полнење оштетените делови, расцепи, оштетувања од удари, крпење и тенкослојно обложување:

  • греди и столбови и трегер изградба на мостови и надвозници,
  • готови бетонски елементи,
  • пополнување на отвори во камени ѕидови,
  • пополнување крути споеви помеѓу бетонски елементи.
Својства
  • дава исклучителни резултати при санација;
  • едноставен за нанесување;
  • дебелина на нанос до 1,5 cm;
  • EN 1504-3.