следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBOSAN C110
 
 
 
 

JUBOSAN C110

 

Антикор врзивен малтер

Jubosan C110 antikor vezna malta е наменет за заштита на арматурата, и како основен премаз за прифаќање на санацискиот малтер за бетонот. Се употребува и како подлога во системот за санација на бетон како подлога за груб репрофилирачки малтер.

Својства
  • oдлично прифаќање на подлогата;
  • заштита на арматурата од околните влијанија;
  • врзувачки слојпомеѓу старата и новата подлога;
  • база пред вградување на JUBOSAN C120;
  • едноставна подготовка и нанесување;
  • сива боја;
  • EN 1504-3.