следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Jubolin Reparatur
 
 
 
 

Jubolin Reparatur

 

Внатрешна маса за израмнување во туба

Jubolin Reparatur е готова репаратурна маса за израмнување и поправање на мали оштетувања, вдлабнатини, пукантини, дупки и слично на внатрешни ѕидни и тавански површини. Израмнетите површини се пребојуваат со сите видови на ѕидни бои.

Својства
  • маса за израмнување, спремна за употреба;
  • висока тиксотропност;
  • прецизно нанесување;
  • лесно брусење;
  • висока пареопропусност;