следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBOGLET Classic 1-4
 
 
 
 

JUBOGLET Classic 1-4

 

Внатрешна прашкаста маса за израмнување

Внатрешна прашкаста маса за израмнување

Прашкаста маса за рачно и машинско фино израмнување на внатрешни ѕидни и тавански површини. Соодветна е за подлоги од класични варово-цементни малтери, проблематични површини како и на гипс-картонски плочи.

Идеална површина за внатрешни бои.

Својства

  • Универзална примена,
  • Дебелина на двата слоја до 4mm,
  • Изразита белина,
  • Лесна за употреба и брусење,
  • Совршен изглед на избрусената површина,
  • Одлично ги прифаќа внатрешните бои со и без подлога,
  • Отворено време на подготвената глет маса - min 24h без создавање на кора во затворена канта

Подготовка и нанесување