следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Juboflex akril
 
 
 
 

Juboflex akril

 

Акрилна маса за дихтување

Juboflex akril е еднокомпонентна маса за дихтување направена врз база на акрилна дисперзија се употребува за дихтување на порозни материјали (бетон, пенобетон, дрво, керамички плочки, гипсани плочи), за споеви помеѓу рамките на прозорците, вратите, помеѓу гипсани плочи и бетонски делови, помеѓу разни порозни материјали и за поправка на помали пукнатини на ѕидови како и за дихтување на влажни површини. За внатрешна и надворешна употреба.

Својства

  • трајно го поднесува растегнувањето и собирањето до 15 %;
  • едноставна за нанесување;
  • не пролизгува во вертикални фуги;
  • одлично се прифаќа на порозни материјали;
  • по сушењето, станува нечувствителна на вода;
  • може да се бои;
  • отпорна на атмосферски влијанија, сончева светлина и стареење;
  • не содржи растворувачи;
  • едноставно се чисти со вода.