следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Jubocid
 
 
 
 

Jubocid

 

Средство за спречување на појава на ѕидна мувла

Jubocid е водена суспензија на фунгицидни материи, која како додаток на внатрешните ѕидни дисперзни бои (JUPOL, JUPOL BRILJANT, JUPOL GOLD, JUPOL LATEKS) ефикасно го спречува односно го забавува растот и развојот на повеќето најраспространети ѕидни мувли и други микроорганизми. Производот може да се користи само како превентивен фунгициден додаток на боите и не делува како средство за дезинфекција на веќе заразените ѕидни површини.

Својства
  • ефикасно превентивно средство за попречување на раст и развојна повеќето ѕидни мувли и микроорганизми
  • матна водена суспензија.