следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Unigrund
 
 
 
 

JUBIZOL Unigrund

 

Универзален основен премаз за декоративни малтери

Подрачје на употреба

Unigrund е универзален основен премаз кој се употребува како основен премаз пред нанесување на сите полимерни декоративни тенкослојни малтери (акрилни, силиконски, силикатни). Изработен е на база на водена дисперзија на акрилни врзива, посебни додатоци и кварцни полнила.

Својства

  • го продолжува времето за обработка на малтерот (висока температура, многу впивливи подлоги);
  • го подобрува прифаќањето на малтерите на многу мазни подлоги;
  • ја егализира подлогата (рамномерна водовпивливост на подлогата).