следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Ultralight fix
 
 
 
 

JUBIZOL Ultralight fix

 

Дебелослоен малтер за лепење

JUBIZOL Ultralight fix е дебелослоен високоеластичен, микроармиран цементен малтер во прав, облагороден со полимерни врзива и EPS гранулат. Се употребува, за лепење и за правење на основен малтер во JUBIZOL FASADА (EPS плочи, цврсти плочи и ламели од минерална волна), XPS плочи.

Својства
  • исклучително лесно се нанесува;
  • голема ефикасност;
  • може да се нанесува во слоеви со дебелина до 8mm;
  • високо еластичен;
  • добра пареопропусност;
  • сива боја.