следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Jubizol Trend Finish T
 
 
 
 

Jubizol Trend Finish T

 

Пердашен малтер за интензивни, заситени и темни 'cool' нијанси со гранулација 2.0

Врвниот малтер Jubizol Trend finish, во својата шитока понуда на интензивни и заситени »cool« нијанси, наменет е сите оние, кои сакаат на објектот да ги истакнат архитектурните детали, кои на фасадата и даваат посебен и уникатен изглед. Малтерот е направен со технолошко напредни компоненти кои обезбедуваат висока UV постојаност и е на располагање со зараибана и пердашена структура. Овој малтер е дел од системите JUBIZOL EPS, JUBIZOL Strong и JUBIZOL Premium. Во целост ги надополнува сегашните бази 3000 (1000) кај акрилните измазнети и пердашени малтери како и кај Jubizol Unixil Finish.

Карактеристики

  • висока светлосна и временска постојаност на интензивните/заситени/cool нијанси во секакви климатски услови;
  • едноставно е за вградување;
  • добра водоодбивност и вискоа цврстина;
  • пропорционално висока пареопропусност;
  • долготрајна отпорност на заштита од ѕидни алги и мувла.