следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Trend Finish S
 
 
 
 

JUBIZOL Trend Finish S

 

Измазнет малтерза интензивни, заситени и потемни 'cool' нијанси со гранулација 1.5 и 2.0

Врвниот малтер Jubizol Trend finish во својата широка понуда на интензивни, заситени и »cool« нијанси наменет за сите оние, кои сакаат на објекотот да ги истакнат архитектурните детали, за да има посебен и уникатен изглед. Малтерот е направен од технолошки напредни компоненти и задоволуваат високите критериуми за UV постојаност и е на располагање во измазнета и пердашена структура. Малтерот е дел од системите JUBIZOL EPS, JUBIZOL Strong и JUBIZOL Premium. Во целост ги надополнува сегашните бази 3000 (1000) кај акрилните измазнети и пердашени малтери како и кај Jubizol Unixil Finish.

Карактеристики

  • висока светлосна и временска постојаност на интензивните/заситени/cool нијанси во секакви климатски услови;
  • едноставно е за вградување;
  • добра водоодбивност и вискоа цврстина;
  • пропорционално висока пареопропусност;
  • долготрајна отпорност на заштита од ѕидни алги и мувла.