следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Strong fix
 
 
 
 

JUBIZOL Strong fix

 

Дополнително микроармирано цементно лепило

JUBIZOL Strong fix е дополнително микроармирано лепило кое во комбинација со останатите компоненти на Jubizol системот е отпорен на удари од град. Се употребува за лепење на изолациски плочи и за правење на основен малтер на пооптоварени фасадни површини со минимални кровни стреи.