следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Silicate Finish T
 
 
 
 

JUBIZOL Silicate Finish T

 

декоративен силикатен пердашен малтер со гранулација 2.0

Jubizol Silicate Finish T се употребува за декоративна заштита на фасадни и внатрешни ѕидни површини. Нанесениот малтер го карактеризира браздеста површина, слична на дабова кора.

Својства
  • висока цврстина;
  • негоривост;
  • висока пареопропусност;
  • добра отпорност на атмосферски влијанија;
  • дополнителна заштита од алги и мувла;
  • малтерот е направен врз база на калиумово водено стакло.