следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Mineral Finish S
 
 
 
 

JUBIZOL Mineral Finish S

 

Минерален измазнет малтер со гранулација 1.5

Jubizol Mineral Finish S е направен на основа на бел цемент, хидрирана вар, минерални полнила и други додатоци. Наменет е за декоративна заштита на фасадни и внатрешни ѕидни површини. За нанесениот малтер е карактеристично рамномерна зрнеста површина.

Својства

  • исклучителна висока пареопропусност;
  • висока цврстина;
  • добро прифаќање на подлогата;
  • отпорност на атмосферски влијанија;
  • бела боја (површината може да се пребои со фасадна боја Revitalcolor AG или Revitalcolor Silicate.)