следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Microair fix
 
 
 
 

JUBIZOL Microair fix

 

Високо пареопропусен малтер за лепење со природно бела боја

JUBIZOL Microair fix е високо пареопропусен малтер за лепење од бел цемент. Се употребува за лепење на изолациски плочи EPS и за изработка на основен малтер во високо пареопропусниот систем JUBIZOL Microair.

Својства
  • природно бела боја;
  • исклучително висока пареопропусност;
  • одлично прифаќање.