следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Jubizol Micro Air
 
 
 
 

Jubizol Micro Air

 

Фасаден систем што дише

Топлотно изолацискиот фасаден систем JUBIZOL Micro Air обезбедува висока пареопропусност и одлична топлотна и звучна изолација. На јадрото на системот е иновативна перфорирана изолациска плоча Jubizol EPS F-W2 или EPS F-G2, која обезбедува одличенa пропустливост на водена пареа. Со посебен избраните компоненти на системот: Micro Air малтерот со силикатен завршен малтер направивме систем во кој нема кондензација. Оптималната пареопропусност, одличната топлотна и звучна изолација на системот создаваат здрави микроклиматски услови, кои се темел на удобниот живот. Системот Jubizol Micro Air обезбедува голема едноставност при вградувањето, во однос на класичните системи со минерална волна.

Карактеристики на фасадата
  • Време на гаранција 25 години;
  • обезбедува одлични услови за живеење;
  • многу висока пропустливост на пареа;
  • одлични услови за живеење;
  • одлична топлинска изолација;
  • добра звучна изолација.