следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL lepilna malta
 
 
 
 

JUBIZOL lepilna malta

 

Малтер за лепење

JUBIZOL lepilna malta е високоеластичен, микроармиран цементен малтер. Се употребува за лепење на изолациски плочи и за правење на основен малтер.

Својства
  • за лепење и за правење на основен малтер во JUBIZOL FASADА (EPS плочи, цврсти плочи и ламели од минерална волна), XPS плочи;
  • високо еластичен;
  • микроармиран;
  • многу пареопропусен;
  • сива боја.