следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Kulirplast 2.0
 
 
 
 

JUBIZOL Kulirplast 2.0

 

Акрилен малтер од природно обоен мермер со гранулација 2.0

Kulirplast 2.0 е направен од природно обоени мермерни камчиња. Наменет е за декоративна заштита на сите видови фино обработени фасадни и внатрешни површини, посебно на цоклиња, а се употрбува и на многу оптоварени внатрешни ѕидни површини во ходници, на скалила и т.н.

Својства

  • типично рамномерен зрнест изглед;
  • висока цврстина;
  • добра отпорност на атмосферски влијанија;
  • долготрајна отпорност од заразување со ѕидни алги и мувла.