следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Jubizol Kulirplast
 
 
 
 

Jubizol Kulirplast

 

единствен серифициран систем за цокле

Комплементарниот систем KULIRPLAST е идеално решение за вашето цокле и во комбинација со останатите JUBIZOL топлинско изолациони системи, создава модерно архитектурно решение.

Карактеристики
  • Висока отпорност на фасадната површина од удари и перфорација.
  • Одбраните уникатни нијанси на Kulirpast Рremium, ја создаваат саканата елеганција.
  • Одлична отпорност на атмосферски влијанија.