следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Finish Winter additive
 
 
 
 

JUBIZOL Finish Winter additive

 

Зимски додаток за JUBIZOL Unixil Finish Winter S

Додаток за забрзано сушење на малтерот JUBIZOL Unxil Finish Winter S. Со додавање на адитивот, малтерот може да се вградува при температури од 1oC до 15oC и зголемена релативна влажност на воздухот до 95%.

Својства
  • обезбедува отпорност на малтерот на врнежи 24 часа по нанесувањето.