следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL EPS lepilna malta
 
 
 
 

JUBIZOL EPS lepilna malta

 

Малтер за лепење

JUBIZOL EPS lepilna malta се употребува само за лепење на EPS изолациски плочи и за правење на основен малтер во JUBIZOL EPS фасадниот систем..

Својства

  • високо еластичен;
  • многу пареопропусен;
  • сива боја.