следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL EPS
 
 
 
 

JUBIZOL EPS

 

EPS Фасаден систем по мерка

Систем по мерка на топлинска изолација од полистирен

JUBIZOL EPS системот се темели на знаењето и искуството кое го стекнавме минатите пет децении, со изградба на повеќе од десет милиони метри квадратни контактни топлинско изолациски фасадни системи со изолациска облога од експандиран полистирен. Системот ги задоволува потребите на најголемиот број на купувачи. Изведбата е едноставна, па поради тоа овој систем е прв избор на повеќето професионалци.

Карактеристики на фасадата

  • гаранција 10 години;
  • Избор на компоненти по мерка, со вистински сооднос на цената и квалитетот;
  • Систем со најнизок еколошки индикатор Δoi3;
  • Голем избор на отпорни нијанси во измазнета и пердашена структура;
  • Долготрајна отпорност на алги и мувла.