следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Brick
 
 
 
 

JUBIZOL Brick

 

Декоративен фасаден систем

JUBIZOL Brick Stencil шаблонот овозможува изведба на имитација на ѕид од цигли со тестираните материјали и компоненти од стандарданата понуда на JUBIZOL фасадните системи. Изработката е брза и едноставна, а може да се изведе на класичен JUBIZOL топлотно изолациски ситем. Ова решение Ви нуди заштеда на време и пари, трајно е и може да се примени како кај цоклиња, така и на цели фасадни површини.

Изработка

Било кој од избраните JUBIZOL фасадени системи или друга фасадна површина, завршно се армира со основен малтер и се пребојува со фасадна боја во нијанса на саканата фуга. На површината ги лепиме самолепливите шаблони - JUBIZOL Brick Stencil и врз него се нанесува било кој JUBIZOL декоративен малтер во саканата нијанса на цигла. Шаблонот веднаш се одстранува.