следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Acryl Finish XS (XTG)
 
 
 
 

JUBIZOL Acryl Finish XS (XTG)

 

Декоративен малтер со гранулација 1.5 и 2.0

Jubizol Acryl Finish XS (XTG) се употребува за декоративна заштита на фасадни површини. За нанесениот малтер е карактеристична рамномерната зрнеста површина.

Својства
  • висока водоодбивност;
  • висока цврстина;
  • добра пареопропусност;
  • добра отпорност на атмосферски влијанија;
  • дополнителна заштита од алги и мувла;
  • постојаност на секакви климатски услови;
  • добро се прифаќа на сите фино рапави градежни подлоги.