следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Acryl Finish T
 
 
 
 

JUBIZOL Acryl Finish T

 

декоративен акрилен пердашен малтер со гранулација 2.0 и 2.5.

JUBIZOL Acryl Finish T најдобар завршен пердашен малтер во JUBIZOL фасадните системи направени врз EPS и XPS плочи. За нанесениот малтер е карактеристична избраздена површина слична на дабова кора.

Својства

  • висока водоодбивност;
  • висока цврстина;
  • сразмерно висока пареопропусност;
  • добра отпорност на атмосферски влијанија;
  • дополнителна заштита од алги и мувла;
  • постојаност на секакви климатски услови;
  • добро се прифаќа на сите фино рапави градежни подлоги;
  • направен врз база на полимерни врзива.