следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Acryl Finish S
 
 
 
 

JUBIZOL Acryl Finish S

 

Декоративен измазнет малтер со гранулација 1.5, 2.0 и 2.5

JUBIZOL Acryl Finish S e најчесто употребуван завршен измазнет малтер во JUBIZOL фасадните системи со изолација од EPS и XPS плочи. Акрилниот измазнет малтер е направен врз основа на полимерни врзива. За нанесениот малтер е карактеристична рамномерната зрнеста површина.

Својства

  • висока водоодбивност;
  • висока цврстина;
  • дополнителна заштита од алги и мувла;
  • сразмерно висока пареопропусност;
  • добра отпорност на атмосферски влијанија;
  • постојаност на секакви климатски услови;
  • добро се прифаќа на сите фино рапави градежни подлоги;
  • Во критични временски услови, во летниот период овој малтер може да се употребува без никаков ризик со додавање на JUBIZOL Summer Finish Additive.