следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIN Wood Primer
 
 
 
 

JUBIN Wood Primer

 

Основен премаз за дрво

JUBIN wood primer е бела покривна основна боја, која се употребува за заштита, „израмнување“ како и брусење на дрвото. Врвната формула обезбедува дрвото да диши и го штити од распаќање.

Својства

  • добра подлога за израмнување;
  • може да се бруси;
  • одлична пареопропусност;
  • едноставно за нанесување;
  • бела боја.