следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIN Wood impregnation
 
 
 
 

JUBIN Wood impregnation

 

Биоциден импрегнатор за дрво

JUBIN Impregnacia е безбоен импрегнатор за дрво, направен врз база на водена дисперзија, кој ефикасно го штити дрвото од појава на сини дамки и гниење како и од појава на штетници. Погоден е за заштита на дрвени кровови, стреи и други оплати, дрвени огради и дрвена столарија и покуќнина, пред боење со лазурни или покривни бои и лакови (на пр. JUBIN LASUR, JUBIN DECOR). Не се препорачува за заштита на дрвото во простории за живеење

Својства

  • содржината на фунгициди ефикасно го штити дрвото од помодрување и гниење;
  • содржината на инсектициди го штити дрвото од штетници;
  • особено ниска содржина на високоиспарливи органски соединенија (VOC);
  • безбоен.