следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIN Polyurethane lak gloss/matt
 
 
 
 

JUBIN Polyurethane lak gloss/matt

 

Транспарентен дебелослоен лак (сјај, мат) за ентериер

ТОП ИЗБОР за заштита на дрвени површини како столици, маси, кабинети, внатрешни врати, полици, внатрешни ѕидни облоги и сл.

Својства:

  • Достапен во два сјаја: Gloss и Matt.
  • Ја зачувува видливата природна структура на дрвото.
  • Висока механичка отпорност.
  • Отпорен на благи средства за чистење и дамки од домаќинството како кафе, чај и вино.
  • Не пожолтува и брзо се суши.
  • Без непријатен мирис, со долготрајна постојаност

Придобивки за изведувачот / инвеститорот:

  • Брза и лесна апликација.
  • Алатот по употреба го чистиме со вода.
  • Лесен за користење.