следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIN Natural wax oil
 
 
 
 

JUBIN Natural wax oil

 

Премаз за декорирање и заштита на дрвени површини врз на база на растителни масла и восоци

ТОП избор за декоративна заштита на мебел, дрвени облоги, градинарски мебел, огради, градинарски куќички и други дрвени површини во ентериерот и екстериерот каде сакаме да го истакнеме природниот изглед на дрвото.

Својства:

  • Одлична водоотпорност и УВ отпорност
  • Отпорност на средства за чистење во домаќинството
  • Добро пенетрира во дрвото и создава тенок филм на површината
  • Биоразградлив.
  • Достапност во 4 нијанси

Предности и придобивки:

  • Премачканата површина е убава, мазна и многу пријатна на допир.
  • Лесен за апликација.
  • Подготвен за употреба.