следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIN Natural oil
 
 
 
 

JUBIN Natural oil

 

Био импрегнација за дрво

ТОП избор за дрвени површини во ентериерот и екстериерот како мебел, огради од балкони, градинарски мебел, градинарски куќички, градинарски огради итн.

Својства:

  • Одлична водоотпорност и УВ отпорност
  • Го нагласува природниот изглед на дрвото и му дава кадифен изглед
  • Добра пенетрација во дрвото
  • Биоразградлив
  • Достапност во 4 нијанси