следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIN Natural decking oil
 
 
 
 

JUBIN Natural decking oil

 

Висококвалитетен премаз врз основа на модифицирани растителни масла и восоци

ТОП избор за декоративна заштита и одржување на дрвени подни површини, тераси, градинарски мебел и огради во ентериерот и екстериерот.

Својства:

 • Ја зголемува отпорноста на атмосферските влијанија
 • Го заштитува дрвото од нечистотија
 • Одлична водоотпорност и УВ отпорност
 • Длабока пенетрација во дрвото и заштита „од внатре“
 • Биоразградлив
 • Достапен во 4 нијанси
 • Добра ефикасност

Предности и придобивки:

 • Спречува пукање и свиткуваање на подните даски
 • Го прави подот отпорен на вода и нечистотија.
 • Издржлив, лесен за одржување
 • Лесен за апликација