следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIN Metal Primer
 
 
 
 

JUBIN Metal Primer

 

Темелен премаз за железо и боја за метал

JUBIN Metal primer е основен премаз во системот за заштита на железо, кој обезбедува одлична антикорозивна заштира. Производот лесно се нанесува, а се одликува и со одлична разливност.

Својства

  • антикорозивна заштита;
  • одлично прифаќање;
  • добра покривност;
  • едноставно нанесување.