следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIN Email Universal
 
 
 
 

JUBIN Email Universal

 

Покривна боја за дрво и метал

JUBIN Email Universal овозможува долготрајна заштита и декорација на внатрешни и надворешни, метални и дрвени површини. Се употребува во систем со соодветни темелни премази (JUBIN Wood primer, JUBIN Metal primer).

Својства
  • долготрајна декоративна заштита на метални и дрвени површини;
  • висок сјај;
  • одлична покривност;
  • едноставно нанесување;
  • одлична разливност;
  • добра еластичност и цврстина на боениот филм;
  • добра отпорност на атмосферски влијанија.