следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIN Akrilin
 
 
 
 

JUBIN Akrilin

 

Кит за дрво

Jubin Akrilin ките дисперзна маса за израмнување, и за поправка на површинските грешки и оштетувања на производи од масивно дрво и други слични површини, пред завршната површинска обработка - фино брусење, нанесување на лазури и други премази, или лакирање.

Својства
  • ефикасно ги санира површинските грешки до 3 mm во еден нанос;
  • може да се користи за внатрешна и надворешна употреба, а компатабилен е за системите на водена и алкидна основа;
  • добро прифаќање;
  • едноставно нанесување;
  • еколошки производ;