следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Hydrosol Superflex 2K
 
 
 
 

Hydrosol Superflex 2K

 

Двокомпонентна високо еластична хидроизолациска маса

Hydrosol Superflex 2K се употребува за хидроизолациска заштита на вертикални и хоризонтални површини во базени за пливање, на тераси, во бањи, пред вградување на керамички облоги, како и за заштита на деловите од градежните објекти кои се вкопани во земја.

Својства

 • за внатрешни и надворешни површини со поголеми барања;
 • високо еластичен со долготрајна хидроизолациска заштита;
 • ја спречува деградацијата на бетонот;
 • заштитува од позитивен и негативен притисок на водата;
 • сива боја;
 • ефикасно ги штити деловите на објектот од продор на влага од почвата.

Предности при вградувањето

 • добро премостува пукнатини;
 • исклучително лесно и едноставно нанесување;
 • може да се нанесува само во 2 слоја;
 • одлично се прифаќа на подлогата;
 • исклучително лесно и едноставно нанесување на керамичките облоги.