следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
HYDROSOL Polyurethane 2K
 
 
 
 

HYDROSOL Polyurethane 2K

 

Високоотпорен двокомпонентен безбоен премаз

ТОП ИЗБОР за заштита на површините каде има зголемена влага, вода и механичко триење.

Својства

  • Потполна водоотпорност
  • Висока отпорност на механичко триење
  • Отпорност на хемикалии
  • УВ отпорност

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

  • Едноставен за одржување
  • Многу долг животен век
  • Отпорност на алги и мувла
  • Едноставно вградување
  • Ниска потрошувачка