следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
HYDROSOL Express 1K
 
 
 
 

HYDROSOL Express 1K

 

Готова хидроизолациска маса

ТОП ИЗБОР за внатрешни површини со посебни барања како на пример хидроизолација под керамички облоги во купатила, и за изведба на декоративен завршен слој во простории со зголемена влага. Еластична дисперзна маса за заптивање за влажни и мокри површини, за основна хидроизолација во ентериер, за реновирање врз веќе постоечки керамички облоги и за изработка на декоратива без употреба на керамика.

Претставува системска компонента при изведба на системи за заптивање.

Својства

  • Едноставно нанесување
  • Брзо сушење
  • Висока еластичност и при 1 mm
  • Бела боја

Придобивки за инвеститорот/ изведувачот

  • Ценовно поволен систем без плочки
  • Отпорност на алги и мувла
  • Брза изведба – брзо вградување на наредниот слој
  • Подготвена за работа
  • Ниска потошувачка
  • Едноставно вградување со различни алатки