следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DRY WALL Primer
 
 
 
 

DRY WALL Primer

 

Основен врзувачки премаз

Jubosil GF се употребува како покривен основен премаз, пред нанесување на силикатни бои (JUPOL SILIKAT, JUBOSIL ANTIK) врз внатрешни ѕидни површини.

Својства
  • ја егализира подлогата;
  • го подобрува прифаќањето на подлогата;
  • ги блокира леснорастворливите материи во подлогата;
  • добра пареопропусност.
  • бела боја