следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Dipi Super color
 
 
 
 

Dipi Super color

 

Пигмент за нијансирање на внатрешни бои

За оние купувачи кои сакаат да „создаваат бои“ во својот дом, оваа година ја обновивме понудата на DIPI средства за нијансирање. Новата генерација на средства за нијансирање DIPI на пазарот ќе ја понудиме во нови атрактивни шишенца, средството е појако и овозможува добивање на нијанси со поголем интензитет со иста количина на средства за нијансирање. Понудата е проширена и со четири нови атрактивни нијанси.

Својства
  • Dipi Super color е течен пигмент за нијансирање на боите JUPOL Classic и JUPOL Citro до пастелни нијанси. При нијансирањето во белата боја додаваме најмногу 3 шишенца од 100 ml на 15 l бела боја;
  • Dipi Super color не се употребува за нијансирање на силикатни, силиконски и варови бои, а ни како самостоен премаз.
  • поголема концентрација на средството за нијансирање;
  • нови, атрактивни нијанси во обновена амбалажа за постигнување на трендовски тонови во својот дом.