следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Dipi koncentrat
 
 
 
 

Dipi koncentrat

 
 

Dipi koncentrat е средство за едноставно нијансирање на различни внатрешни дисперзни ѕидни бои до саканата нијанса. Можат да се постигнат нешто поинтензивни нијанси отколку со Dipi color.

Оваа година, постоечката понуда на DIPI Кoncentrat ја зголемивме со уште 4 нови и привлечни нијанси:

  • DIPI Koncentrat TERRACOTA 10
  • DIPI Koncentrat CORAL 20
  • DIPI Koncentrat PISTACHIO 70
  • DIPI Koncentrat PLUM 90

Напомена: не се употребува за нијансирање на силиконски, силикатни и варови бои, или како самостоен премаз.