следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Relief Base
 
 
 
 

DECOR Relief Base

 

Декоративна маса за израмнување

DECOR RELIEF BASE е дисперзна тенкослојна маса за израмнивање за многу фино и декоративно израмнување на ѕидни и тавански површини.

Карактеристики
  • погодна е за пополнување на помали вдлабнатини, расцепи, дупчиња;
  • масата е спремна за нанесување;
  • обично се нанесува во два наноса, каде дебелината на поединечните слоеви не поминува 1 до 2 mm, а вкупната дебелина е 3 mm;
  • масата се нанесува рачно - со нерѓосувачка челична глетарка;
  • бела боја.