следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Primer (smooth)
 
 
 
 

DECOR Primer (smooth)

 

Високопокривен бел основен премаз

ТОП ИЗБОР за изведување декоративни техники Charm и Moonlight.

Својства
  • Кадифен изглед.
  • Одлична белина.
  • Исклучителна покривност.
Придобивки за инвеститорот / изведувачот
  • Супериорен конечен изглед на декоративна техника.
  • Повеќекратна примена на различни подлоги.
  • Лесно за изработка дури и за аматери.
  • Брза и лесна апликација.
Изработка на декоративни техники
  • DECOR Moonlight
  • DECOR Charm